krečenje i lake adaptacije stana

Vremenom smo primetili da je vlasnicima stanova koji izdaju svoje nekretnine veliki problem da nađu pouzdane majstore za krečenje ili čišćenje stana kada stanari napuste stan.
Često se desi da našim klijentima nađemo nove stanare dok su još stari u stanu i da je vrlo malo ograničenog vremena kako bi se stan osvežio.
Više puta su vlasnici stanova bili blokirani za izdavanje jer su morali da čekaju na majstore koji bi sredili stan i na taj način bespotrebno gubili vreme.

Tu na scenu stupamo mi. Ukoliko imate potrebe za krečenjem, čišćenjem, farbanjem drvenarije, postavljanjem laminata i sličnim majstorijama po stanu, slobodno nas kontaktirajte.

Takođe, ukoliko želite da Vaš stan malo osvežite-ubacite novi nameštaj, nešto da promenite a ne znate šta je potrebno da se stan lako izda, ili pak, nemate vremena za odlazak po nameštaj, izbacivanje starog ili slično, pozovite nas, tu smo da Vam takve stvari olakšamo.

Primer brze adaptacije stana i primer krečenja

Tranformacija stana za klijenta u Cerak Vinogradima.

Klijent je kupio stan koji je bio u vidno lošem stanju i poverio je nama kompletno sređivanje stana, skupa sa odabirom i kupovinom nameštaja. Cilj je bio sa što manje para što više srediti stan kako bi se spremio za uspešno izdavanje

Ceo posao je trajao manje od mesec dana. Pogledajte kako smo to izveli.

Krečenje i lako čišćenje stana na Banovom brdu

Ovaj stan smo samo okrečili i očistili nakon prethodnih stanara kako bi pripremili stan za buduće. Ceo posao je trajao 3 dana.